Centrum voor herstelverblijf

Omschrijving

Het herstelverblijf Aquamarijn is een comfortabel verblijf waar u, omkaderd met professionele zorg, kan herstellen en weer fit worden. Onze gasten zijn voornamelijk mensen die een heelkundige ingreep hebben ondergaan of die hebben geleden aan een ernstige aandoening, al dan niet met een ziekenhuisopname of een langdurige onderbreking van hun normale activiteiten, en die nog niet zelfstandig in hun natuurlijk thuismilieu kunnen functioneren. Naast alle gangbare diensten kan u de klok rond beroep doen op een competent team van zorgverstrekkers die, in nauw overleg met de thuiszorg en de behandelende arts, uw terugkeer naar huis voorbereiden. Onze missie beschouwen we als geslaagd indien we u een zorgeloze vakantie met zorg hebben kunnen aanbieden.

Erkenning

Het herstelverblijf Aquamarijn werd erkend door het Agentschap Zorg en Gezondheid. Een erkenning door het Agentschap Zorg en Gezondheid is een kwaliteitsgarantie voor de zorg, de dienstverlening en de infrastructuur.

Infrastructuur

Het herstelverblijf bevindt zich op de 2de verdieping. We verwelkomen er u graag met familie, mantelzorger of in groep, in onze aangepaste, stijlvolle kamers. Een opgemaakt bed en onderhoud van de kamer is voorzien. Elke kamer is voorzien van 1 of 2 elektrisch verstelbare hoog/laag bedden, een noodoproepsysteem en een rolstoeltoegankelijke badkamer met inloopdouche, toilet en aangepaste wastafel. Voor uw comfort is elke kamer voorzien van een kluis, een geruisloze koelkast, een flatscreen televisie met gratis digitale televisie, gratis internet en WIFI en een gratis telefoonaansluiting. Verder staan een reeks gemeenschappelijke faciliteiten te uwer beschikking om uw verblijf en herstel zo goed en aangenaam mogelijk te laten verlopen :

  • Onze kinesisten begeleiden u actief bij uw revalidatie. Een volledige uitgeruste kinesitherapieruimte met professionele apparatuur staat te uwer beschikking;
  • In het sfeervol restaurant tovert onze kok met steeds dagverse producten de heerlijkste gerechten op uw bord;
  • In de wellness herbeleeft u het echte welzijn. De aangename sfeer vormt het perfecte decor om u te laten onderdompelen in een uniek gevoel van welbehagen.
  • In het kapsalon, de pedi- en manicure en het schoonheidssalon kan u zich zalig laten verwennen;
  • In de loungeruimte kan u de kranten raadplegen maar evenzeer biljarten of andere gezelschapsspelen spelen;
  • In de bar, in het “Grand Café” of op het zonneterras kan u, in gezelschap van de andere gasten, genieten van een hapje of drankje.