Dagprijs

Voor een ganse dag rekenen we een dagprijs van € 35.71* aan. Voor een halve dag is dat € 27.05.  Een warme maaltijd is telkens inbegrepen.
Komt u minstens 4 dagen per week, dan wordt de prijs per dag verminderd met een bedrag van € 3.34.

De meeste mutualiteiten geven bovendien een korting van ruim € 5 per volledige dag. Aanvullend op een zorgpremie van de gemeente, kunnen senioren ook een dagopvangpremie aanvragen. In Kasterlee bedraagt die maximum € 5 per dag. In het kader van “Kasterlee dementievriendelijke gemeente” komen ook mensen met jong-dementie in aanmerking voor deze premie.

De dagprijs bevat :

  • de verzorging en het toezicht (verpleegkundige activiteiten afhankelijk van forfait);
  • animatie ter plaatse
  • het middagmaal (soep, hoofdgerecht, dessert)
  • een vieruurtje
  • het benodigde incontinentiemateriaal;

Vervoer

Indien u niet tot bij ons kan geraken, voorzien wij een professionele vervoerdienst. Ze is ook geschikt voor personen met een rolstoel. De prijs wordt berekend op basis van de afstand. Inwoners van Kasterlee, Lichtaart en Tielen krijgen van de gemeente een tussenkomst in de kosten van maximum 50%.

* Deze prijzen zijn geldig op 1/1/2019 en zijn onderhevig aan de index. Voor meer informatie over de dagprijs en de dienstverlening kunt u ons altijd contacteren op het nummer 014 28 14 00 of via e-mail: info@aquamarijn-kasterlee.be.